Meg az a szemét MTI, aki benyal a jelenlegi kormányzatnak, s megtévesztő módon közli az egyes kormányciklusok alatt működő óvodák számáról készült statisztikát. A végzetes hibára, a seggnyalásra, és így a balos óvodák megszégyenítésére pedig egy blogger hívta fel a figyelmet. Romokban a közoktatás, hamis számok a placcon: hova tűntek az óvodák 1998 és 2002 között?

 
 
Gondolta a srác, hogy leégeti az MTI-t, s ehhez pont kapóra jött neki az az óvodák számáról készült statisztika, amit a távirati iroda az új közoktatási koncepcióról szóló cikke mellé szúrt be. Ebben számokkal és oszlopokkal, szépen grafikonnal szemléltették, hogy 1999 és 2010 között az egyes tanévek során miként változott az óvodák száma Magyarországon. Persze a baki, amire figyelmeztet a blogger, nyilván ott volt, de valóban az ovikat használná fel az MTI némi hízelgésre?
Mindenesetre nagyon bájos, ahogyan építő elemekkel alkotják az egyes óvodai évek oszlopait, mintha a statisztikát hatéves gyerekekre szabták volna. Persze ebbe is belekötött a blog írója, „miazhogy” ezzel kábítanak??? Az meg csak hab a tortán, hogy mindent a szocikra kennek. Mintha az uralkodásuk alatt buldózerek jöttek volna és porrá zúzták volna az óvodákat. Hülye az MTI, mert ezt állítja és pont. Egy mocsok, mert így akar jól a jobboldal szíve közelébe férkőzni - csapong a poszt írója. Aztán mint Sherlock, nyomozása eredményeként rábök a statisztika aljára: de hova tűnt az 1998 és 2002 közötti időszak? A szemetek el akarták tüntetni, mert akkor kormányzott az Orbán-kormány. És tessék, csökkent az óvodák száma, hát ezt akarták titkolni: adnak hozzá linket is, tessék itt lehet megnézni…
Majd szitkozódás: köcsög emtéi de béna vagy, elég lett volna, ha azt írod, hogy a bal oldal uralma alatt kevesebb ovi volt, mint ’98 és 2002 között.
Tessék, míg a média attól hangos, hogy egyes kiszivárgott információk szerint módosítottak a közoktatási törvényen, hogy 16 éves korig lesz kötelező iskolába járni, 50 órás közösségi szolgálatot kell teljesíteniük a diákoknak, és öt tantárgyból kell érettségizniük, addig a kurva balos óvodák ilyen gaz tettre kényszerítik az MTI-t. Egyébként három éves kortól lesz kötelező óvodába járni, ha maradnak addig egyáltalán óvodák, és a bal oldal nem tünteti el őket mind a Föld felszínéről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szamarpad2014.blog.hu/api/trackback/id/tr192827554

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvashatok-e Harry Pottert a tíz éves kisfiamnak? 2011.04.17. 22:14:36

Tisztelt Bujdosó Karolina! Az ön véleménye szerint tíz éves kisfiamnak olvashatok-e Harry Pottert? Egyáltalán javasolja-e. Mondtak rá hideget, meleget. Üdvözlettel Sz. Anita Kedves Anita! Az írónő véleményével többé-kevésbé egyet értek, aki azt aj...

Trackback: Jankó szerencséjéről 2011.04.17. 22:14:16

Nem rég olvastam egy mesét, az volt a címe: Jankó szerencséje. Egy Grimm meséről van szó, ami a Boldizsár Ildikó szerkesztette Esti mesék a boldogságról című gyűjteményben található meg. Jankó a hét évi munkájáért kap egy nagy aranyrögöt, akkorát, mint...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása