Nem kell többet házit körmölni, hiszen ott a bértanár, aki jó pénzért megírja azt pillanatok alatt. A hülyének is megéri, hiszen időt spórol vele, és a tanár sem piszkálja másnap az iskolában. Az internetes portál pedig bérletet is kínál a naplópóknak, persze csak, ha bírják anyagilag is. Itt egy jól működő üzletág, a hülyéket istápoló vanhazid.hu.

 
 
Gyönyörű kezdeményezés az, amely a lustákra, rossz tanulókra épít, támogatja őket a tanulmányaikban, és segít nekik elvégezni a nyolc általánost, majd a gimnázium négy évét.
Tök egyszerű az egész, akárcsak a szolgáltatást idénybevevők nagy része. Csak egy klikk az oldalra, kifizetem a pénzt, és cserébe megkapom a házimat. A túloldalon ugyanis élő tanárok segítenek majd, garantálva a sikert. Ez egyrészt nagyon jó, mert biztos én leszek az osztály leghülyébbje, és egyben elsője is, hiszen a házim mindig patent, bár fogalmam sincs, hogy mit is kellett csinálni. A rendszer működik, és működhet, mert senki nem int be neki. Sőt virágzik az ipar, és kezdeményez is: csalogatja a fiatalt, mégpedig akciókkal. Ha többször jössz, kevesebbet kell fizetned. Persze szabályok vannak, így nem állíthatunk oda bármikor a honlapra, hogy házi kell, de gyorsan. Van ugyanis nyitva tartás, ha már az elveiket elhagyták az üzemeltetők, és a bértanárok is. Délután háromtól tízig lehet házit íratni, így a későn érkezők pórul járnak, és másolhatják a leckét másnap a szünetben. Viszont nem is fizetnek érte semmit. Figyelnünk kell arra is, hogy előre nem tudunk dolgoztatni, mert a bértanárok nem dolgoznak, ha másnap nincs iskola. Élelmes a rendszer, ha nincs suli, házi sem kell, a segítő szándék máris kihal, korrepetálni eszük ágában sincs. Pedig pont ezzel a céllal határozták meg működésüket, pont emiatt lehetnek törvényesek. Akkor, amikor csalásra buzdítják a gyereket. Azt a diákot, akinek esze ágában sincs tanulni, csak pénzért házit venni, és az utcán lógni. Ő az, aki elvégzi a nyolc osztályt, és mégis hülye marad.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szamarpad2014.blog.hu/api/trackback/id/tr152817601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amazingabor 2011.04.12. 17:17:00

Remélem egyszer rájönnek Magyarországon az emberek arra, hogy a házi feladat -elvileg- azért van, hogy az órai anyagot begyakorolja a diák.. ergo az érdekét szolgálja és ez egy visszajelzés is egyben a tanárnak (diáknak és szülőnek), hogy kell-e még az adott tananyagot gyakorolni vagy sem..
süti beállítások módosítása